Zwangerschapsworkshops (3 lessen)

WAT?
Via 3 interactieve workshops bereiden we jullie voor op één van de mooiste en meest intense uitdagingen van jullie leven:

Workshop 1: In verwachting
Een baby op komst? Daar komt heel wat bij kijken. Wat moet ik weten over mijn zwangerschap? Welke zaken moet ik in orde maken?

Workshop 2: Borstvoeding
Tijdens deze interactieve workshop wordt er in spelvorm een goede basis gelegd voor een geslaagde borstvoeding.

Workshop 3: Bevallen? En dan ...
Als nieuwe ouder komt er veel op je af. Welk beeld heb jij van het ouderschap? Is dit gelijk aan de behoeftes van je baby? In deze workshop krijg je tips & tricks voor een realistische verwachting.

WAAR?
Hoeve Vermeulen (Albertus Morrenstraat 4, 3990 Peer)

PRIJS?
Gratis

INSCHRIJVEN?
Inschrijven is verplicht. (max. 10 deelnemers)
Je partner is ook welkom! Het is niet nodig om je partner in te schrijven, maar bij voorkeur geef je dit wel aan bij je inschrijving.
Inschrijven door een e-mail te sturen naar huisvanhetkind@peer.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Huis van het Kind Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.