Kijk ik fiets! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Leren fietsen op 2 wielen (4-7 jarigen).
Fietsles voor kinderen die al vlot kunnen fietsen met steunwieltjes. Actieve begeleiding gebeurt door één van de ouders. ( 1 volwassene per kind verplicht)
Een ervaren lesgeefster begeleidt de fietsles en geeft nuttige tips. De bedoeling is om op het einde van de sessie alle kinderen fietsend op 2 wielen naar huis te zien keren, met hun fiets-diploma in de hand.

Wanneer: in Peer op zondag 5 mei van 10-12 uur
Waar: sporthal De Deuster, Deusterstraat 74 b
Benodigdheden: eigen – technisch in orde- fietsje met bagagedrager (met PROPERE WIELTJES en zonder steunwieltjes) en fietshelm. Begeleidende ouder en deelnemer voorzien sportschoenen!

Deelname: 3 euro ( incl. water en versnapering tijdens pauze, gebruik pedagogisch materiaal en verzekering)

Inschrijven doe je online (opgelet: maximum 16 deelnemers)
Gelieve 15 minuten voor de start je aan te melden.
Past deze datum je niet, kijk dan voor andere data en locaties op www.buurtsportdiensten.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.