FIT TERWIJL JE ZIT (65+ )

Al wat minder mobiel en wat minder beweeglijk… geen nood ! Tijdens het wekelijks uurtje 'fit terwijl je zit' zullen aangepaste oefeningen je stramme spieren en gewrichten weer beweeglijker maken. Aandacht voor lenigheid, spierkracht, evenwicht, coördinatie en reactiesnelheid helpen om fitter te blijven. Niets moet, alles mag! Dat is het motto van dit gezond en gezellig beweeguurtje op vrijdagnamiddag.
Deze lessen gaan door in de polyvalente zaal van het Dienstencentrum.
Voorzie gemakkelijke kledij en een flesje water. Inschrijven en betalen kan je vanaf nu ook online op voorhand of bij de eerste les. (Bankcontact)
Deelnameprijs: 25 euro ( januari-juni 2023)

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.