speelpunt baby's en peuters

Een speelpunt is een plek waar je ...  • samen met je kinderen kan spelen;

  • andere ouders kan ontmoeten;

  • kind samen leert spelen met andere kinderen.


De kleinste kinderen kunnen er spelen met kleurrijk speelgoed op maat, voor grotere kinderen zijn er spelletjes en knutselactiviteiten. Ouders en grootouders spelen gezellig mee of slaan een babbeltje en drinken samen een kopje koffie. Ook toekomstige ouders zijn welkom.


Er is steeds een medewerker van de Opvoedingswinkel Noord-Limburg aanwezig waarbij je terecht kan met vragen.


Wat, waar, wanneer?


Je kan elke 1ste zaterdag en 4de woensdag van de maand langskomen tussen 9.30 en 11.30 uur in Hoeve Vermeulen (Albertus Morrenstraat 4). Het is niet verplicht om de hele tijd te blijven, je kan gewoon binnenspringen wanneer het voor jou uitkomt. 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Huis van het Kind Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.