Trouwen of betalen

De toneelgroep Horizon, Grote-Brogel Peer brengt het blijspel:
Trouwen of betalen

Stel je voor:
De volgende regering is op zoek naar nieuwe inkomsten.
Daarom wil ze een vrijgezellenbelasting invoeren.
Ties, Pier en Louis, drie gelukkige jonkmannen, zijn het daar niet mee eens. en zoals iedere Belg zullen ze proberen daar onderuit te geraken. Ondanks de tegenwerking van het schone vrouwvolk in het dorp en de bemoeizucht van bedelares Fientje zetten zij alle middelen in om hun doel te bereiken.
Maar zal hun plan lukken? Kom het te weten tijdens een van de kluchtige voorstellingen in zaal Brueghelheem te Grote-Brogel.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.