Start to wandelvoetbal

Vanaf maart organiseren we wekelijks 'Start to wandelvoetbal' in sporthal De Deuster op dinsdag van 15.30-17 uur (er is geen wandelvoetbal tijdens de schoolvakantie).Wat is wandelvoetbal: je speelt in kleine teams op een veldje van 25x40 m. De belangrijkste regel is dat je niet mag lopen met of zonder bal. Daarom is de sport ideaal voor iedereen, dames en heren, die actief wil blijven maar waar lopen te belastend is.
Wil je eens komen proberen? Dat kan en je eerste les is gratis, daarna betaal je voor periode maart t.e.m juni 15 euro (15 weken). Inschrijven en betalen doe je online via www.peer.be/sporten.
Voorzie sportieve kledij en propere sportschoenen en een flesje water!

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.