Multimove voor 2de en 3de kleuterklas Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

NIEUW: Vanaf woensdag 10 januari kunnen kleuters van 2de en 3de kleuterklas om de 14 dagen deelnemen aan een uurtje Multimove in de sportzaal van de Magneet en dit van 13.45-14.45 uur. Voorzie gemakkelijke kledij en turnpantoffels of zuivere sportschoentjes en een flesje water. Inschrijven en betalen doe je online via www.peer.be/sporten en kan vanaf 5 december. Heb je voor of nadien opvang nodig bij Plons, dat kan, maar dat moet je wel via I-active zelf ook doorgeven.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 22,00

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.