Dorpsrestaurant Wauberg

Een dorpsrestaurant wil mensen samenbrengen om gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. Maandelijks vindt er ergens in groot Peer, met uitzondering van de maanden juli en augustus, een dorpsrestaurant plaats. Het doel is om mensen in een ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen en zo het buurt- en dorpsgevoel te versterken. Iedereen is welkom!

Voor de prijs van 10,50 euro (5 euro sociaal tarief) geniet je van een vers bereide maaltijd (soep, hoofdschotel, dessert, kraantjeswater en een kop koffie).

NIEUW! Tickets koop je vanaf nu gemakkelijk online via de knop 'Tickets' hieronder. Je kan ook een ticket kopen in het Bibliotheek- en Cultuurcentrum (elke werkdag van 15-19 uur - woensdag al vanaf 12 uur - en zaterdag van 9-12 uur). Tickets zijn verkrijgbaar tot op woensdag van de week voorafgaand aan het dorpsrestaurant.

CADEAUTIP
Een leuk cadeau voor mama, papa, broer, zus, vriend, vriendin,... Koop een cadeaubon voor het dorpsrestaurant, deze kan voor elk dorpsrestaurant in Peer ingezet worden, op voorwaarde dat je vooraf reserveert.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,50
Sociaal tarief - 5,00 euro

Waar

Ons Huis - Wauberg

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.