Cursus Digidak "Itsme" Peer

Itsme is een app waarmee je veilig en gemakkelijk online kan inloggen, betalen en tekenen. Met itsme kan je je identiteit bewijzen bij meer dan 200 partners, zoals banken, overheidsdiensten en webshops. Je hebt alleen je smartphone en je itsme-code nodig om toegang te krijgen tot al deze diensten. Het is een veilige en betrouwbare manier om je online leven te vereenvoudigen. Wil je meer weten over itsme? Volg dan zeker deze cursus. 


 Inschrijven tijdens de vrije inloopmomenten 


· 't Poorthuis: Zuidervest 2a, 3990 Peer
Iedere maandag van16u tot 19u 


· OC Bruegelheem: Dorpsstraat 17, 3990 Grote Brogel
Iedere vrijdag van 14u tot 17u 


· OC De Wirix: Pieter Bruegellaan 10, 3990 Kleine Brogel
Iedere dinsdag van 13u tot 16u 


· OC Den Tichel: Sint Trudostraat 76, 3990 Wijchmaal


Iedere woensdag van 15u tot 18u 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Blenders - digidak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.