Open naaiatelier

Wil je een extra (druk)knoop aanzetten? Zijn de broekspijpen wat te lang? Is de rits van jouw lievelingskleding stuk? Wil je van een oude bloes terug iets hip maken? 


Onder begeleiding van een professionele naaister kan je leren om retouches en verstelwerken perfect uit te voeren!  


Liever iets helemaal nieuw naaien? Ook dat kan. Er zijn pakketjes met patronen en stofjes te verkrijgen waar je direct mee aan de slag kan. 


Deelnemen is helemaal gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Kom dus gerust even langs en ontdek zelf wat het open naaiatelier jou te bieden heeft. Voor het grotere werk breng je liefst een naaimachine mee. 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Dienstencentrum De Perelaar

Organisatie

Dienstencentrum De Perelaar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.