High Five vzw | Typen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Leer blind typen in 1 week!!!


Ook dit jaar kan je weer op meerdere locaties in Vlaanderen terecht voor een superleuk Typ10 kamp waar je op een speelse manier blind leert typen zonder tijdsdruk! 
Er worden 2 lessen Typ10 per dag gegeven onder professionele begeleiding van therapeuten en lesgevers. Op het einde van de week kan je blind typen. Een topvaardigheid in onze digitale wereld…


Dit wordt gecombineerd met supertoffe activiteiten na de lessen.

De kampprijs bestaat uit twee delen:  • Het kamp zelf kost 103€ voor de activiteiten, materialen en versnaperingen.

  • Het typ10 lesprogramma heeft een vaste jaarprijs van 195€ voor de lessen, werkboek en 365 dagen toegang tot de online module.


Wij staan garant voor 5 dagen kampplezier én nog een heel jaar fun en oefening via de online module.
Per kamp volgt er ook nog een aparte infoavond, hierover krijg je later meer info.


Voor inhoudelijke vragen kan je terecht op 0498/10 81 73. 

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 298,00

Waar

Vierkantshoeve Het Bergsken

Organisatie

High Five vzw

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.