Initiatie inlineskaten (jongeren 7-12 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wil je graag leren inlineskaten dan ben je welkom op 4 initiatielessen voor jongeren van 7-12 jaar.

We verwachten de deelnemers op maandag 15+22+29 april en 6 mei telkens van 18.15 tot 19.15 uur op het binnenplein van de wielerpiste. Voorzie eigen skatemateriaal en beschermmateriaal (ook helm!).

Inschrijven doe je online vanaf 19 februari en voor 8 april!

In de zomervakantie kan je dan ook deelnemen aan een heus inlineskate - omnisportkamp ( 1-5 juli). Online inschrijven hiervoor kan vanaf 29 april!

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Waar

Sportcentrum de Deuster ( binnenplein wielerpiste)

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.