Start to inlineskaten (van 0 tot 8 km in 8 weken) in Peer

Je wil leren inlineskaten en daarbij je conditie verbeteren, dan kunnen we de cursus Start to Skate zeker aanbevelen. In 8 weken leer je de basis van het inlineskaten en werk je gelijktijdig aan je conditie. De lessenreeks start op maandag 15 april en loopt tot 10 juni. We verwachten je iedere maandag van 19.30 tot 21 uur op het binnenplein van de wielerpiste. ( geen les op 20 mei) Tijdens de laatste les is een tourtocht in de omgeving voorzien.
Je voorziet zelf: Skates, Beschermmateriaal (pols,-elleboog, en kniebescherming), Helm(!) en een flesje water.
PRIJS : 40 euro (incl. verzekering)
EXTRA INFO: Best 10 minuten op voorhand aanwezig zijn, want skates aandoen, vraagt enige tijd.
Inschrijven en betalen doe je online voor 11 april! Inschrijven kan vanaf 1 maart.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Waar

Sportcentrum de Deuster ( binnenplein wielerpiste)

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.