Lokale Schrijfhelden

Onder het mom 'Support your local scene' geeft Lokale Helden op zaterdag 27 april een podium aan plaatselijke talenten. Deze dag staat in het teken van muzikaal talent, maar in Noord-Limburg breiden we dat uit naar schrijftalent.

In dit hoekje van Limburg hebben we heel wat lokale schrijfhelden die verdienen om in de kijker te staan! Wil jij een aantal van deze schrijftalenten in levenden lijve ontmoeten? Hou dan zeker de Facebookpagina van Bibliotheek Lommel in de gaten. In de loop van de maand april ontdek jij welke lokale auteurs je kan ontmoeten.

  • Wat? Lokale Schrijfhelden van Noord-Limburg
  • Wanneer? Zaterdag 27 april 2024, 13-16u
  • Waar? Bibliotheek Lommel, Michiel Jansplein 1, 3920 Lommel

‘Lokale Schrijfhelden: Noord-Limburg’ is een initiatief van de bibliotheken uit Bocholt, Hamont-Achel, Lommel, Peer, Hechtel-Eksel, Leopoldsburg en Pelt. 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

BICC Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.