Garageverkoop

WAT?


Kom op zondag 28 april tussen 9 en 17 uur ook mee snuisteren in de Peerse garages. Op zoek naar een mooie fiets, tuintafel, speelgoed voor je kids of een hippe outfit? Je vindt het allemaal aan spotprijzen tijdens de garageverkoop!


ZELF MEEDOEN?


Heb je zelf nog leuke spullen die stof staan te vangen? Maak er iemand anders blij mee en verkoop ze tijdens de garageverkoop. Inschrijven kan nog tot 15 maart via www.peer.be/garageverkoop. 


DEELNEMERS?


Benieuwd waar je koopjes kan doen? Binnenkort vind je alle deelnemers gemakkelijk terug via www.peer.be/garageverkoop (deelnemerslijst komt online nadat alle inschrijvingen verwerkt zijn).

Praktische info

Wanneer

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.