Start to run op de Finse Piste

JOGGEN van 0 tot 5 km in 10 weken.
Start op donderdag 18 april. We begeleiden de deelnemers 10 weken op donderdag van 20 uur tot 21 uur op de Finse Piste te Peer.
ONS DOEL: Aan de hand van een trainingsschema met 3 oefenmomenten/week in 10 weken 5 km kunnen lopen. (1x per week, op donderdag, train je onder begeleiding). Voorzie goede loopschoenen en pas je kleding aan aan het weer. Vervolgens kan je op zondag 22 september gratis deelnemen aan onze nieuwe 'gebouwenrun'-zet deze datum al zeker in je agenda!
PRIJS: 25 euro
Online inschrijven en betalen kan je vanaf 1 maart.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.