Opentuindagen

Traditioneel stellen Marc Claessen en Gaby van Dijck ook dit jaar hun prachtige landelijke gecompartimenteerde tuin open voor het publiek.

Tuin ontworpen door twee tuinarchitecten, gelegen in een oase van rust. Vlak bij wandelgebied, waar bezoekers zich goed voelen en tot rust kunnen komen. Met hoge boomschommel en speeltouw voor de kleinsten

Zaterdagen van 10 tot 21 uur. Andere dagen 10 tot 18 uur. Tuin is gelegen vlak bij een prachtig wandelgebied 'Resterheide' en een fietsroutenetwerk.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
  • Ruimtelijkheid in weidse omgeving. (Marc Claessen) ©Marc Claessen
  • Voorjaar, niet afgeborstelde tuin. (Marc Claessen) ©Marc Claessen
  • Sfeerbeelden van de open tuin. (Marc Claessen) ©Marc Claessen
  • Sfeerbeelden van de open tuin. (Marc Claessen) ©Marc Claessen
  • Gezellig en tijdloos. (Marc Claessen) ©Marc Claessen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.