OLDTIMERMEETING : CCFP VW dag & Kofferbak verkoop

CCFP VW dag & Kofferbakverkoop , Deze week zijn de Duitse oldtimers aan de beurt bij CCFP in het centrum van Peer met elke week een ander thema. Heb je nog iets op zolder liggen dat met oldtimers te maken heeft ? Hier heb je de kans om te verkopen. CCFP Oldtimermeeting in het centrum van Peer met elke week een ander thema. Meer dan 300 oldtimers zijn ze elke week paraat. Elke donderdag van 2 mei 2024 tot en met 12 september 2024 telkens van 18 tot 23 uur. Met regelmatig een muzikaal optreden of randanimatie Gratis Inkom

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Classic Cars Friends ┬ĘPeer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.