OLDTIMERMEETING : CCFP 7th American Retro Meeting

CCFP 7th American Retro meeting 


Dit wordt onze 7de keer dat we de Amerikaanse oldtimers laten blinken op de mart in Peer met de nodige randanimatie, onder andere een Miss Marilyn Monroe lookalike, Rock & Roll music band en verschillende retro kraampjes. Uiteraard is er dit jaar opnieuw onze Miss en Mister retro verkiezing, dus voor ieder wat wils en natuurlijk GRATIS voor de kinderen een zweefmolen, schminkstand en springkussen aangevuld met verschillende terrassen en eetgelegenheden.


 Gratis inkom Tot dan... tot CCFP

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Classic Cars Friends ┬ĘPeer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.