OLDTIMERMEETING : CCFP 5ft Ladies at the Wheel

Deze week zijn de dames aan de beurt bij CCFP . Dit is een dag speciaal voor de Ladies , elke Lady die aan het stuur van een oldtimer komt binnengereden krijgt een kleine attentie , alle oldtimers zijn welkom .CCFP is een Oldtimermeeting in het centrum van Peer met elke week een ander thema. Met meer dan 300 oldtimers zijn ze elke week aanwezig om hun mooie bolides aan het breede publiek te laten bekijken . Elke donderdag van 2 mei 2024 tot en met 12 september 2024 telkens van 18 tot 23 uur. regelmatig zal er ook een muzikaal optreden of randanimatie zijn


Gratis Inkom

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Classic Cars Friends ┬ĘPeer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.