Inlineskate - omnisportkamp in Peer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens de 1ste week van de zomervakantie, van 1 tot en met 5 juli, organiseert de Stad Peer een inlineskate- omnisportkamp voor jongens en meisjes van 7 -12 jaar (1ste leerjaar af).
Je hebt de techniek van het skaten al een beetje onder de knie, maar je wil een echte skater worden dan is dit kamp een aanrader. Omdat een hele dag op wieltjes rollen te vermoeiend is, bieden de begeleiders ook leuke omnisport activiteiten aan (bosspel, frisbee, hockeybal, estafettespelletjes ...).
Deelnemers verzamelen iedere ochtend om 9 uur op binnenplein van de wielerpiste. Er wordt gesport van 9 tot 16 uur. (geen opvang vooraf ter plaatse)
Wat breng je zeker mee:
- eigen skate- en beschermmateriaal!!
- fietshelm
- sportieve kledij
- zuivere sportschoenen (voor sporten in sporthal)
- lunchpakket en voldoende drankjes.
Deelnameprijs bedraagt 95 euro ( verzekering inbegrepen) Inschrijven doe je online en kan vanaf 15 april (9uur). Heb je nog vragen dan stuur je een mail naar sportdienst@peer.be of telefonisch 011 710600.


Wens je opvang via Plons voor of na het kamp, dan geef je dit nog zelf door.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 95,00

Waar

Sportcentrum de Deuster ( binnenplein wielerpiste)

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.