Sport- en knutselkamp (5-6 jarigen) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Aanbod: Jongens en meisjes van 5-6 jaar kunnen van 3 tot en met 5 juli deelnemen aan een sport -en knutselkamp in Sporthal De Deuster. Hier kan je je uitleven op fysiek en creatief vlak.
Het ene dagdeel neemt de sportlesgever je mee in een avontuurlijke beweegwereld en staan sport -en spel op je programma. Het andere dagdeel dompelt de ervaren begeleiding je onder in een 'knutselbad'.

MEENEMEN?
Voorzie sportieve kledij, zuivere sportschoenen en je lunch pakket met drankje.

INSCHRIJVEN EN BETALEN?
Online inschrijven en betalen kan je vanaf 15 april (9 uur) en doe je voor 20 juni, want aantal deelnemers is beperkt! Opvang mogelijk vanaf 8.30 uur - geef aan als je dit wenst. Opvang nodig bij Plons, geef je zelf nog apart door.

Deelnameprijs: 40 euro (verzekering en 2 consumpties /dag inbegrepen)

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.