VAKANTIEVOETBAL in Peer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Sportieve jongeren van het eerste leerjaar (af) tot en met 2de middelbaar kunnen tijdens de zomervakantie op dinsdag en donderdag van 10-12 uur meedoen aan 'pleintjesvoetbal'. Onder begeleiding spelen jongeren in kleine ploegjes wedstrijdjes tegen elkaar.
PRIJS: Je schrijft je vooraf éénmaal in (2 euro), dan ben je verzekerd, en iedere dag die je komt meespelen breng je nog 1 euro / keer mee voor drankje tijdens de pauze. Inschrijving en betalen doe je online. Meer info via sportdienst@peer.be

DATA
dinsdag 2 en 9 juli, donderdag 4 juli, donderdag 1 en 8 augustus en dinsdag 6 en 13 augustus telkens van 10-12 uur
MEENEMEN
Voorzie sportieve kledij, en kom tijdig (10 minuten op voorhand aanmelden) naar voetbalterreinen van Racing Peer.
Inschrijven kan vanaf 15 april.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
per deelname - 1,00 euro

Waar

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.