Taal - en boerderijkamp - www.languagevalley.be Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Geen saaie lessen Frans, want tijdens onze taalkampen ga je een hele week spelen met taal: zowel actieve als passieve spelletjes komen aan bod!
Ben je benieuwd hoe het er op een echte boerderij aan toe gaat? Saai is het er niet, er is altijd veel leven in de brouwerij.
Toffe activiteiten staan op het programma.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 165,00

Waar

Organisatie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.