Cursus Digidak "Smartphone voor beginners" Kleine Brogel

Heb je een smartphone, maar weet je niet goed hoe je hem moet gebruiken? Wil je graag meer leren over de mogelijkheden van je toestel?  


In deze cursus leer je de basisvaardigheden om je smartphone of tablet optimaal te benutten. Je leert hoe je apps kunt installeren en verwijderen, hoe je foto's en video's kunt maken en delen, hoe je kunt communiceren met familie en vrienden en nog veel meer. Je krijgt ook tips en trucs om je smartphone veilig en efficiënt te gebruiken. Deze cursus is geschikt voor beginners die nog weinig of geen ervaring hebben met smartphones. Schrijf je snel in en ontdek de wereld van de smartphone! 


Deze opleiding is enkel geschikt voor mensen die beschikken over een smartphone met Android-systeem. Voor iPhone-toestellen zijn er aparte cursussen voorzien.

Breng je eigen toestel mee.

Inschrijven tijdens de vrije inloopmomenten· 't Poorthuis: Zuidervest 2a, 3990 Peer
Iedere maandag van16u tot 19u 


· OC Bruegelheem: Dorpsstraat 17, 3990 Grote Brogel
Iedere vrijdag van 14u tot 17u 


· OC De Wirix: Pieter Bruegellaan 10, 3990 Kleine Brogel
Iedere dinsdag van 13u tot 16u 


· OC Den Tichel: Sint Trudostraat 76, 3990 Wijchmaal


Iedere woensdag van 15u tot 18u 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Blenders - digidak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.