Boekstartdag (0-3 jaar)

Boekstart wil (groot)ouders samen met hun baby of peuter laten genieten van boeken. Wat je vroeg leert, leer je voor het leven.
Door jonge kinderen te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.
Op zaterdag 25 mei toveren we het BICC om tot een paradijsje voor onze allerjongste bezoekers: samen boekjes lezen, wiegen op muziek, naar verhaaltjes luisteren, samen op avontuur gaan in de bib.  


Nieuw: babyconcerten van Klankennest
Tijdens de concerten gaan we samen met ouder en kind bewegen, zingen en experimenteren met klank in de brede zin van het woord.
Twee muzikanten nemen baby's, peuters en hun ouders mee in een wereld vol aanstekelijke, omhullende en ontroerende muziek.
We organiseren een babyconcert voor kinderen van 4 tot 18 maanden en eentje voor 18 maanden tot 2,5 jaar.
Voor de concerten dien je apart in te schrijven.Alle Peerse kinderen tussen 0 en 3 jaar oud zijn welkom, samen met hun (groot)ouders, meters, peters, broertjes en zusjes.
Boekstartdag is volledig gratis, maar inschrijven is wel verplicht.
Deze activiteit wordt georganiseerd door BICC Peer en Gezinsbond Peer.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.