Boekvoorstelling 'Het Schrijfexperiment'

In het BICC word je groot met een boek onder de arm.


Het voorbije cultuurseizoen schreven 7 jongeren tussen 10 en 14 jaar elk een eigen verhaal. Ervaring was niet nodig, Peerse auteur Erik persoons hielp de jongeren met de nodige tips en tricks. Elke 4de zaterdag van de maand kwamen ze samen tijdens redactievergaderingen en bespraken de voortgang van hun verhaal.
Alle verhalen worden nu gebundeld in een boek, dat op 1 juni feestelijk voorgesteld wordt in de grote zaal van het BICC.


Zeg nu nog maar eens dat 'de jeugd niet meer leest of zonder fouten kan schrijven'…

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Contact

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.