Maandelijks ontmoetingsmoment voor mensen die hun partner verloren door overlijden.

Je geraakt maar niet over het verlies van je partner heen. Je verbergt je verdriet voor mensen rondom je. Je wil hen niet tot last zijn of je bent bang dat ze je toch niet begrijpen. Op dat moment is het goed dat je samen met lotgenoten en onder deskundige begeleiding kan praten over je rouw en je verdriet en inzicht krijgt in wat er met je aan de hand is. Daarom organiseert ConTempo maandelijks een gespreksgroep voor mensen die hun partner verloren. Voor meer info kan je contact opnemen met Ann Joosten via joostenann@gmail.com of telefonisch via 0496 400 033.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Dienstencentrum De Perelaar

Organisatie

vzw ConTempo

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.