CosiFlow zomerkampjes Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens CosiFlow kampjes beleven we elke voormiddag samen een kinderyoga avontuur. Verder doen we creatieve opdrachten, spelletjes... We wisselen veel beweging af met ontspanning in een gezellige sfeer. Ons doel is om kinderen met een fijn gevoel en lach op hun gezicht terug naar huis te laten gaan. 


Elke dag werken we met een ander thema. Deze thema's zullen gedeeld worden op onze pagina's op Facebook en Instagram. 

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
1 dag - 20,00 euro, 2 opeenvolgende dagen - 37,00 euro

Organisatie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.