Met fermentaties breng je nieuwe smaken in je glas én geef je je darmflora de nodige portie bacteriën.
Je leert hoe je dat praktisch aanpakt, ontdekt welke smaken je bevallen en krijgt inzicht in de wondere wereld van het fermenteren.
Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende gefermenteerde dranken. Van waterkefir, kombucha tot gemberbier en shrub. Na een theoretische toelichting, proeven en ruiken we volop.
Liesbet van Sante One licht de verschillende werkwijzen en smaken toe en samen zoeken we naar de 'ferme' drank die aansluit bij jouw smaakpalet.
Afsluiten doen we met het maken van een starter en verdelen van starters voor de geïnteresseerden die er graag meteen thuis mee aan de slag willen gaan.
Dienstencentrum De Perelaar, Kloosterstraat 23
Praktische info
Wanneer
- do 20 februari 2025 van 20 tot 22 uur
Prijs
Waar
Organisatie
Tickets
UiT Zelf een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.
Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.
Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.