TRIO ORFEO

Na jaren samen te spelen in verschillende formaties en ensembles, besloten de dames van Trio Orfeo de krachten te bundelen. 


Het bekendste werk voor de bezetting fluit-altviool en harp is ongetwijfeld Claude Debussy's “Sonate pour Flute, Alto et Harpe”. Dit werk inspireerde heel wat componisten. Dat resulteerde in een rijk repertoire voor deze prachtige combinatie van instrumenten.  


Voor dit Deusterconcert brengt het trio, naast de Sonate van Debussy, werk van Ibert, Dubois en Ben Haim. Deze componisten combineren werken voor trio met duo- en solorepertoire in hun programma's. Elke combinatie brengt weer nieuwe aspecten van dit bijzondere drietal tot uiting. 


Angela Stone – Fluit 


Tine Janssens – Altviool 


Michelle Verheggen – HarpDrankje achteraf inbegrepen

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, PieterPLUSpas - 5,00 euro, -26j - 5,00 euro, Groepen vanaf 10 personen - 5,00 euro

Waar

Sint-Trudokerk Grote-Brogel

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.