Film in het Bos: Elemental in Peer

Iedere zomer trekt BOS+ met tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournée. Een speciale belevenis; film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker … en de film begint! Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!


Op 14 augustus vertonen we de film Elemental in Peer


Disney en Pixar's "Elemental" is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.


Afspraak  • Western Saloon Pony Express, Aardstraat 2, 3990 Peer| Kom bij voorkeur met de fiets of te voet

  • Welkom vanaf 20:30 | Start van de film 21:00

  • Er wordt een pauze voorzien en je kan een drankje bestellen bij de Saloon.

  • De film wordt vertoond in het Nederlands

  • Best je eigen dekentje en zitmeubel meebrengen. Een zaklamp en muggenmelk kunnen eventueel ook handig zijn.

  • Inkom: gratis, maar wel graag inschrijven via https://bosplus.be/kalender/film-in-het-bos-elemental-peer/


In samenwerking met de Stad Peer


Heeft u een vraag? Stuur een mailtje naar film@bosplus.be en we helpen u graag verder!

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Western Saloon Pony Express

Contact

Organisatie

Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.