Woodman - Lubricant for life

Een organisatie van Eerstelijnszone Noord-Limburg i.k.v. de campagne 'Hoe is 't?'

Woodman - Lubricant for life
Creëer je eigen unieke Lubricant for life tijdens deze hilarische gebeurtenis van WOODMAN. Iedere voorstelling is anders en wordt bepaald door het geluk. Het verloop ligt niet vast en wordt door het publiek gestuurd! Het magische moment waarop allerlei toevalligheden samenkomen. Serendipiteit! Wat is uw lubricant? Uw glijmiddel om het leven te smeren? Het poppen van een cava fles? Een pintje op een dakterras? Een film van Charlie Chaplin? Lubricant for life belooft u te helpen bij het vinden van de sleutels tot uw geluk! WOODMAN trekt alle registers open om u de meest gelukkige dag ooit te bezorgen. Een voorstelling als een bruistablet, want 'als drama alles dreigt over te nemen, kies je maar beter voor humor.

Noord-Limburg gaat voor veerkrachtige burgers met de campagne Hoe is't?

De media kopte het afgelopen jaar in het groot: Belgen zijn 16e op wereldwijde geluksindex.
Het merendeel van de Belgen is dus gelukkig, volgens de cijfers van STATBEL.
Maar wat is dat juist: ”gelukkig zijn"? En als je gelukkig bent, hoe blijf je dat dan?
Van half september tot half november 2024 gaan in Noord-Limburg de 6 lokale besturen (Bocholt, Hechtel-Eksel, Peer, Hamont-Achel, Lommel en Pelt) aan de slag om hun inwoners te ondersteunen in het ontwikkelen van hun veerkracht en het stimuleren van sociale verbinding. Naar aanleiding van de Vlaamse campagne “10-daagse van de Geestelijke Gezondheid” bieden we in de verschillende lokale besturen activiteiten aan, waarop je meer te weten kan komen over de verschillende factoren die jou kunnen helpen om een veerkrachtig persoon te worden en te blijven. Je kan te weten komen wat jouw persoonlijke manieren zijn om ruimte te creëren voor jezelf en voor anderen in jouw omgeving. Kom ontdekken, stilstaan, experimenteren, bewonderen en onderzoeken door deel te nemen aan alle activiteiten in de verschillende lokale besturen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat in ons warme Noord-Limburg het geluksgevoel steeds groter wordt!

Gezellig drankje achteraf inbegrepen in de ticketprijs.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Pieterpas - 3,00 euro, Pieterpluspas - 2,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.