Volksfeest

Muziek en dans! Kaatje, bekend van televisie, opent de muzikale optredens. Daarna komen ook de Perenaars aan bod: Salim Segers en Roza Parks. Een van de hoogtepunten van het Volksfeest wordt de recordpoging volksdans. In de andere centrumstraten is er straatanimatie voorzien. Het Volksfeest wordt afsloten met een klank- en lichtspel aan de Reus der Kempen.

Recordpoging Volksdansen

Bij de recordpoging is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen gelijktijdig dezelfde dans uitvoeren. Natuurlijk hebben we hiervoor jullie hulp nodig!
Wil jij mee dansen? Meer info op www.peer.be/volksfeest.

Stad Peer maakt lekkerste verenigingsrecepten

Tijdens het Volksfeest zullen bezoekers kunnen proeven van een aantal hapjes. Hiervoor is de Stad Peer op zoek naar recepten van Peerse verenigingen. Heb jij een gerecht dat typisch is voor je vereniging? Of ken je een leuk recept met een Peers product zoals asperges, blauwbessen, aardbeien, geitenkaas, enz.? De Stad Peer zou graag hét recept van jouw vereniging kopen.

Wil jij mee koken? Meer info op www.peer.be/volksfeest.

Programma

10 - 17 UUR
WERELDWIJDE RADIOVERBINDINGEN – VZW REPEATER
Armand Preud’hommeplein

17 UUR
VOLKSSPELEN - FAMILIESCHOMMEL
Marktplein
WORKSHOP CREA SCHILDEREN VOOR KINDEREN
Blauwe Kiel - Markt

17.30 UUR
OPTREDEN ‘KAATJE’
Podium – Marktplein

19 UUR
RECORDPOGING VOLKSDANSEN
Markt

20 UUR
OPTREDEN SALIM SEGERS
Markt
STRAATANIMATIE
Kerkstraat

21 UUR
OPTREDEN ROZA PARKS
Markt

22.15 UUR
KLANK- EN LICHTSPEL
Sint-Trudokerk

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Stad Peer
  • Volksdans (Volksdans) ©Volksdans

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we elke maand een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste de 5de van de maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober. De uiterste inleverdatum hiervoor is maandag 5 september.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 2 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.