SOULSISTER

Wegens groot succes (en ook wegens veel goesting) zullen Jan Leyers en Paul Michiels ook dit najaar samen optreden. Hun tournee van afgelopen najaar langs meer dan 30 zalen was in een mum van tijd uitverkocht.

Soulsister zal in het najaar 2017 met veel plezier hun CC-tour hernemen. Jan Leyers & Paul Michiels speelden eind 2016 meer dan 30 concerten samen met muzikanten Hervé Martens en Patrick Dorcean. Het publiek kon de voorstelling dan ook zeer smaken ... Op alle concerten nam het publiek afscheid met een staande ovatie. 30 Jaar geleden kwam de debuutsingle van Soulsister uit. You Get To Me werd door pers en publiek enthousiast onthaald en betekende het begin van een unieke carrière in de Belgische popgeschiedenis. Soulsister reeg de hits aan elkaar, tourde met Sting door Europa en haalde de Amerikaanse Billboard Hot 100.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Basistarief: 27,00 €; Pieterpas: 25,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we elke maand een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste de 5de van de maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober. De uiterste inleverdatum hiervoor is maandag 5 september.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 2 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.