NOORDERKLANKEN - L'HISTOIRE DU SOLDAT - SUITE

Muziek van Igor Stravinsky in combinatie met het werk van literair talent Charles Ferdinand Ramuz, dat moet vuurwerk geven. Dat was zo honderd jaar geleden al en is nu nog steeds zo. L’Histoire du Soldat (De geschiedenis van een soldaat) heeft de tand des tijds moeiteloos doorstaan en vandaag staat er voor jou een versie klaar die dit werk in een intrigerend ander daglicht stelt.

Alles speelt zich af op een plek waar een soldaat een potje kan kaarten met de duivel. Waar de prinses niet spreekt maar wel bloedmooi aanwezig is. Waar de wereld de verleiding is en de liefde het enige heil daartegen. Waar de muziek zowel de verlokking als de genezing kan zijn. Mis deze sprookjesachtige allegorie van de magische en dubbelzinnige kracht van de muziek niet.

Met Roeland Hendrikx (klarinet), Nicolas Dupont (viool), Severin von Eckardstein (piano) en Elena Peeters (woord).

Indien je en ticket hebt voor deze voorstelling, mag je gratis naar de luisteravond op 28 februari 2018.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Pieterpas: 11,00 €; Groepskorting: 6,50 €; -26 jaar: 6,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we elke maand een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste de 5de van de maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober. De uiterste inleverdatum hiervoor is maandag 5 september.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 2 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.