Gezocht: bankdirecteur

Gepubliceerd op: donderdag 2 september 2021
Jaarlijks tussen 1 en 10 oktober zetten we het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Stad Peer werkt samen met handelaars en verenigingen om het thema dit jaar extra in de kijker te zetten. Daarom zijn wij dit jaar op zoek naar bankdirecteurs.

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Bankdirecteurs

Nee, niet van een bank als financiële instelling maar van een echte zitbank. Als ‘bankdirecteur’ verklaar jij je verantwoordelijk voor een bank naar jouw keuze. Nodig je buren, vrienden en familie uit om tussen 1 en 10 oktober samen te komen bij jouw bank. Om te praten, drinken, petanquen, elkaar beter te leren kennen, ... .

Stad Peer helpt je natuurlijk op weg. We maken samen reclame voor jouw bankmoment en op de dag zelf voorzien we een hapje en een drankje om het extra gezellig te maken.

Heb jij interesse? Claim een bank in jouw buurt en help mee om van de Peerse banken opnieuw fijne en sociale ontmoetingsplekken te maken.

 

Word bankdirecteur in 5 stappen

 • Stap 1: Ga op ontdekking in je buurt en zoek een zitbank uit. Stuur ons je keuze
  door via het online formulier.
   
 • Stap 2: Wij bezorgen je gepersonaliseerde flyers die jij kan gebruiken om je bankmoment te promoten.
   
 • Stap 3: Nodig je buren uit om tussen 1 en 10 oktober samen iets te doen aan de bank. Je kan gezelschapsspelletjes spelen, petanquen, muziek maken, ... of gewoon praten en iets drinken.
   
 • Stap 4: Zorg dat de bank er proper en netjes bijligt.
   
 • Stap 5: Wij komen op de dag zelf een hapje en drankje bezorgen aan je bank en zorgen voor een foto die we verspreiden via de communicatiekanalen van Stad Peer.