Bankdirecteurs gezocht

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Gezocht: bankdirecteurs

Jaarlijks tussen 1 en 10 oktober zetten we het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Stad Peer werkt hiervoor samen met handelaars en verenigingen. Dit jaar zijn we op zoek naar bankdirecteurs.

BANKDIRECTEUR?

Nee, niet van een bank als financiële instelling maar van een echte zitbank. Als ‘bankdirecteur’ verklaar jij je verantwoordelijk voor een bank naar jouw keuze. Nodig je buren, vrienden en familie uit om tussen 1 en 10 oktober samen te komen bij jouw bank. Om te praten, drinken, petanquen, elkaar beter te leren kennen, ... .

Stad Peer helpt je natuurlijk op weg. We maken samen reclame voor jouw bankmoment en op de dag zelf voorzien we een hapje en een drankje om het extra gezellig te maken.

Heb jij interesse? Claim een bank in jouw buurt en help mee om van de Peerse banken opnieuw fijne en sociale ontmoetingsplekken te maken.

In vijf stappen

Stap 1: Ga op ontdekking in je buurt en kies een zitbank uit. Stuur ons je keuze door via www.peer.be/bankdirecteurs of via Tel. 011 61 07 00.

Stap 2: Wij bezorgen je gepersonaliseerde flyers die jij kan gebruiken om je bankmoment te promoten.

Stap 3: Nodig je buren uit om tussen 1 en 10 oktober samen iets te doen aan de bank. Je kan gezelschapsspelletjes doen, muziek maken, petanque spelen... of gewoon praten en iets drinken.

Stap 4: Zorg dat de bank er proper en netjes bijligt.

Stap 5: We komen op de dag zelf een hapje en een drankje bezorgen aan je bank en zorgen voor een foto die we verspreiden via de communicatiekanalen van Stad Peer.

Meld je aan als bankdirecteur