Gratis met de bus op oudejaarsnacht

Gepubliceerd op: vrijdag 1 november 2019
Dankzij de Stad Peer kan je gratis de bus nemen op Oudejaarsnacht. De lijnen 403, 415 en 421 brengen je dan veilig naar Peer. Vanaf december kan je je registreren voor een sms-ticket. Meer info: www.delijn.be/oudjaar.

Met dit gratis ticket mag je van oudejaarsnacht (18 uur) tot en met 1 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen en trams van De Lijn. Zowel van de speciale feestlijnen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Begin je feestje dit jaar al op de bus
Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en ons Stadsbestuur kun je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met jouw vrienden en familie. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis.

In onze stad legt De Lijn deze feestbussen in:

 • 403: Hasselt - Helchteren – Peer – Pelt
 • 415: Hasselt – Houthalen-Helchteren – Hechtel-Eksel - Pelt
 • 421: Kinrooi – Bree – Bocholt - Peer

Als inwoner van Peer reis je gratis (je betaalt enkel 0,15 euro voor je sms). Een feestbiljet aanvragen doe je op delijn.be/oudjaar. Dit biljet is een sms-ticket, je moet dus niet meer naar 't Poorthuis om je papieren biljet af te halen.

Wat moet je doen?

Vraag hier je ticket aan!

 1. Vul je gegevens in.
 2. Je krijgt een bevestiging via mail.
 3. Sms voor je opstapt ‘EVENT’ naar 4884. Doe dit via het gsm-nummer dat je hebt opgegeven. 
 4. Je ontvangt een bevestigings-sms die geldt als vervoerbewijs. 
 5. Met deze sms mag je van oudejaarsnacht (18 uur) tot en met 1 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen en trams van De Lijn. Zowel van de speciale feestlijnen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Over je sms-ticket

 • De verzendkost (€0,15/sms-ticket) wordt doorgerekend via je operator.
 • De gratis sms-tickets kunnen alleen gebruikt worden van 31 december 2019 vanaf 18 uur tot en met 1 januari 2020 23.59 uur.
 • Tijdens het gebruik van het sms-ticket gelden de gebruiksvoorwaarden van De Lijn.