Denk mee voor jouw dorp

Gepubliceerd op: donderdag 22 augustus 2019
Groene gevels, een fietsbeloningssysteem, meer starterswoningen, beter openbaar vervoer of een boerenmarkt in Peer? Het zijn enkele ideeën van jouw mede-Perenaren. In juni kon je namelijk jouw mening laten horen tijdens één van de drie thema-avonden. In september zijn de dorpen aan de beurt.

’T IS AAN JOU

Thema-avond gemist? Geen probleem. In september volgt een nieuw rondje ParticiPeer voor elk Peers kerkdorp. Een buurtwinkel, wandelpiste, speeltuin of meer groen? Vertel ons wat jouw dorp nodig heeft zodat jij volmondig kan zeggen: ‘Ik ben trots op mijn dorp!’.

IK PARTICIPEER, JIJ PARTICIPEERT, WIJ PARTICIPEREN

Drie thema-avonden en twee digitale bevragingen achter de rug. Vijf dorpsmomenten in het verschiet. Onbeperkt ideeën delen via het online participatieplatform participeer.be. Tal van kansen dus om jouw gedacht over de toekomst van Peer kenbaar te maken. Dat is maar goed ook. Jij bepaalt nu namelijk samen met het Stadsbestuur de koers die Peer de komende 5 jaren zal varen. Dat kan maar beter een koers zijn die jou en je mede-Perenaren bevalt. Want na het rondje in september bundelen we al jullie ideeën in een nieuw beleidsplan voor de periode 2020-2025, een plan op maat van Peer.

SAVE THE DATE

Kom naar het participatiemoment voor jouw dorp. We starten steeds om 19 uur.

Kleine-Brogel – ma 09/09 in OC De Wirix

Grote-Brogel & Erpekom – do 12/09 in OC Brueghelheem

Linde & Wauberg – ma 16/09 in PC C-Linder

Peer-centrum – wo 18/09 in ’t Poorthuis

Wijchmaal – di 24/09 in OC Den Tichel