Geschenkbonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Zoek het niet te ver! De Peerse geschenkbon is het ideale cadeau om te geven en te krijgen. Die past bij iedereen en voor elke gelegenheid. En je steunt onze lokale handelaars en horecazaken.

KOOP JE PEERSE GESCHENKBON HIER ONLINE

Hoe werkt het?

Via de webshop of de Peer App: kies een bedrag, betaal online en je ontvangt meteen een bon met QR-code in je mailbox of in de Peer App. Bestel je via de webshop, dan dien je de QR-code zelf nog in te scannen in de Peer App als je deze daar ook wil hebben instaan. Je kan de QR-code op je smartphone laten staan (in je mails of in de Peer App) of printen om te schenken aan iemand anders. 

Liever niet digitaal?
Daarnaast kan je de geprinte bon met geschenkverpakking natuurlijk ook nog steeds bij Toerisme Peer kopen. 

Gebruik de geschenkbon om te genieten bij onze lokale ondernemers. Klaar om te betalen? Laat de QR-code scannen door de handelaar en de betaling van je aankoop is gebeurd.

Je hoeft het volledige bedrag niet in één keer uit te geven. Je mag je geschenkbon op verschillende adressen gebruiken en zo verschillende lokale handelaars steunen. Na elke betaling kan de handelaar je laten weten welk bedrag nog op je bon staat.

De Peerse geschenkbon blijft één jaar geldig vanaf aankoopdatum.

Ga alvast eens neuzen in de lijst van deelnemende handels- en horecazaken. Je herkent ze in het straatbeeld aan de raamsticker.

Als je nog oude bonnen thuis hebt liggen, dan kan je deze gebruiken tot 1 jaar na de aankoopdatum bij de handelaars die je onderaan deze pagina terugvindt.

Peerse geschenkbon aankopen met factuur

Bedrijven of organisaties die graag Peerse geschenkbonnen aankopen met factuur voor personeel of relaties, nemen best even contact op met Toerisme Peer via 011 61 16 02 of visit@peer.be. Onze medewerkers leggen je dan uit op welke manier je best de bonnen bestelt. 

Meld je aan als handelaar

Om de digitale geschenkbonnen als handelaar te kunnen ontvangen, moet je je kandidaat stellen via deze link: https://onzestad.app/vouchers/cirklo/signup.

Van zodra wij je kandidatuur goedgekeurd hebben, ontvang je een automatische mail met instructiefilmpje om je registratie verder te finaliseren.