Gezinsbond groot Peer start met digitale website KINDEROPPAS

Gepubliceerd op: maandag 8 april 2019
De kinderoppasdiensten uit Linde-Wauberg, Wijchmaal en Grote Brogel slaan de handen in elkaar en starten met één grote kinderoppasdienst voor gans Peer. Waar je ook woont, vanaf nu kan je via www.gezinsbond.be/kinderoppas een kinderoppas aanvragen voor jouw gezin.

Je moet naar een feestje of activiteit ? Of je hebt op regelmatige basis een kinderoppas nodig zodat je kan gaan sporten of een cursus volgen?

Bij ons zit je goed!

Enthousiaste en betrouwbare babysitters passen maar wat graag op jouw kinderen als je even tijd nodig hebt voor jezelf. Al onze oppassers zijn minstens 15 jaar. Ze worden gescreend, opgeleid en begeleid door een deskundige en geëngageerde vrijwilliger in jouw buurt. Zo heb je altijd een lokaal en vertrouwd aanspreekpunt.

De babysitter van de Gezinsbond neemt de zorgen voor de kinderen op zich, let op de kinderen en speelt met hen. De babysitter voert geen huishoudelijke taken uit, zoals poetsen, strijken of koken.

Elke oppasbeurt is ook uitstekend verzekerd. Zowel je kinderen als de babysit zijn verzekerd tegen lichamelijke en materiële schade via een persoonlijke ongevallenverzekering en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Dàt is pas zonder zorgen de deur uitgaan!

Het systeem werkt met vaste tarieven. Naast 2 euro verzekering per oppasbeurt (hiervoor koop je credits aan via het online systeem) betaal je een vast uurtarief van 5 euro. Je kan ook vragen om een babysit met overnachting.

Hoe werkt het?

Om online je babysitter aan te vragen, dien je je eerst te registreren als nieuwe gebruiker. Ontdek de nieuwe web-toepassing op www.kinderoppasdienst.be.

  1. Log in met je e-mailadres en maak een profiel aan.
  2. De coördinator neemt de eerste keer contact met je op om kennis te maken om zo de juiste babysit aan jullie gezin te linken.
  3. De aanvragen worden geactiveerd. De web-toepassing stuurt bij al jouw aanvragen automatisch een mailtje naar de (geselecteerde) babysitters met de vraag of ze op het gewenste moment kunnen komen babysitten.
  4. Via mail blijf je op de hoogte als er een babysit gevonden is. Via de toepassing kan je de oppasafspraak opvolgen.

Wil jij ook oppassen?

Je bent net 15 jaar of misschien al (heel) wat ouder? Je hebt een hart voor kinderen? Je verdient graag wat extra zakgeld dicht bij jou in de buurt? Dan is babysitten via de Gezinsbond wel iets voor jou! Registreer je nu via www.kinderoppasdienst.be. Onze kinderoppascoördinator contacteert je snel voor een infogesprek. Daarna wordt jouw profiel geactiveerd en krijg je aanvragen om in je buurt te babysitten.

De Gezinsbond wenst de kinderen veel plezier met hun babysit!