Gezocht: jongeren met een blik op Europa

Gepubliceerd op: donderdag 11 januari 2018
Peer heeft sinds 2004 een partnerschap met de Duitse stad Parchim. Onze Duitse partnerstad organiseert van 16 tot en met 22 juli een internationaal kamp voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar.

Parchim nodigde voor dit jongerenkamp niet alleen Peer uit, ook de jongeren uit de andere partnersteden Neumunster in Duitsland en Jekabpils in Letland zijn van de partij. Tijdens het jeugdkamp leren de jongeren uit de verschillende landen elkaar beter kennen, wisselen ze ervaringen uit en zoeken ze samen naar uitdagingen in Europa. Dit gebeurt aan hand van spelen, interessante workshops, uitdagende ontdekkingen en sportieve activiteiten. Er wordt gewerkt rond verschillende thema’s: natuur, cultuur, sport, wetenschap en politiek.

15 jongeren

Peer mag een groep van 15 jongeren afvaardigen. Ben jij iemand die graag andere jongeren leert kennen, graag weet hoe leeftijdsgenoten over bepaalde zaken denken en graag ervaringen uitwisselt met andere nationaliteiten? Dan ben jij de geknipte jongere om Peer van 16 tot en met 22 juli te vertegenwoordigen. Interesse? Neem dan contact op met Koen Wellens bij de Stad Peer, Tel. 011 61 07 00 of koen.wellens@peer.be.

Je vindt hier meer info.