Gezocht: naam nieuw dienstencentrum

Gepubliceerd op: donderdag 3 november 2022
In het stadscentrum schiet het nieuwe dienstencentrum uit de startblokken. In het najaar van 2023 kan je er terecht voor een toegankelijk diensten-, activiteiten- en vormingsaanbod voor de Perenaar. Weet jij een goede naam voor het nieuwe centrum? Stuur je voorstel vóór 1 december in.

Oud en nieuw in harmonie

Het behoud van de typerende gevel van het voormalige oude klooster geeft het nieuwbouwproject een stijlvolle nostalgische toets. Door de combinatie met het nieuwbouwvolume kan je als bezoeker rekenen op al het hedendaagse comfort.

Nieuwe locatie, nieuwe naam

Het huidige Dienstencentrum 'De Schommel' op de Markt verhuist in de zomer van 2023 naar de nieuwe locatie, gelegen tussen de Zuidervest en de Kloosterstraat. Het afscheid van de oude locatie, betekent ook het afscheid van de oude naam 'De Schommel'.

Voor de nieuwe naam hebben we jouw hulp nodig! Bedenk een toffe naam en stuur je voorstel vóór 1 december in. Wie weet prijkt jouw jouw inzending binnenkort wel op het nieuwe dienstencentrum. Een jury selecteert enkele toppertjes uit de voorstellen, waarop alle Perenaren binnenkort kunnen stemmen.

Stuur jouw voorstel in