Groot leefstijlonderzoek in de Euregio

Gepubliceerd op: woensdag 16 oktober 2019
Ben jij tussen de 12 en de 26 jaar? Of ben jij een 55-plusser? Dan heeft CAD Limburg jouw hulp nodig. Vul de online vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst is vrijwillig en volledig anoniem.

Helpt jij met het invullen van de vragenlijst?

CAD Limburg, deel van Zorggroep Zin, voeren samen met negen partners uit Nederland en Duitsland een onderzoek uit in de Euregio Maas-Rijn. Dit is het gebied dat gevormd wordt door Zuid Limburg (NL), Limburg en Luik (B), Aken, Heinsberg, Euskirchen en Bitburg (D).

Met dit onderzoek willen ze inzicht krijgen in de leefstijl van mensen in onze regio. Ze zijn op zoek naar jongeren (12-26 jaar) en 55-plussers die hen door het invullen van een korte vragenlijst helpen om het preventie-advies te verbeteren. Onderzoeksonderwerpen bij 55-plussers zijn alcohol en medicatie. Bij de jongeren gaan de vragen over alcohol, cannabis en gaming.

Vertrouwelijk en anoniem

Het invullen is vrijwillig en duurt ongeveer 10 minuutjes. Het onderzoek is vertrouwelijk en anoniem. Dat betekent dat aan de antwoorden geen naam gekoppeld kan worden.

De vragenlijst kan online worden ingevuld via deze link: www.healthsurvey.eu.