Herinnering: Gratis online infosessies voor (ver)bouwers

Gepubliceerd op: maandag 16 november 2020
Wie tegenwoordig (ver)bouwt, moet met heel wat rekening houden. Geen simpele klus, waar je best wel wat tips bij kunt gebruiken. Neem daarom deel aan één van de drie online infosessies in november en december.
De digitale meter: zin en onzin.

maandag 16 november | online webinar | 19 uur

De uitrol van de digitale meter is volop aan de gang. Zeker in combinatie met zonnepanelen blijkt de digitale meter heel wat vragen op te wekken. Ook doen er veel onjuiste aannames over de digitale meter de ronde. Tijdens deze infosessie kom je alles te weten over de digitale meter. Deze gratis infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met Energiehuis Limburg. Je krijgt de dag voordien een link toegestuurd via mail. De infosessie verloopt via Zoom.

Schrijf je in

Hoe financier ik mijn renovatie zo voordelig mogelijk?

dinsdag 24 november | online webinar | 19 uur

Door je woning op een slimme manier te renoveren, stijgt je wooncomfort en gaan zowel je portemonnee als het milieu erop vooruit. Drie keer winst. Om deze investeringen te doen, kun je gebruik maken van de Vlaamse energielening of de Limburgse renovatielening. Wanneer je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je een Vlaamse energielening krijgen aan een rentevoet van 0%. Ontdek de voordelen en de andere premies waar je recht op hebt tijdens de gratis infosessie die georganiseerd wordt in samenwerking met Energiehuis Limburg. Je krijgt de dag voordien een link toegestuurd via mail. De infosessie verloopt via Zoom. 

Schrijf je in

Energiezuining ventileren

donderdag 3 december | online webinar | 19.30 uur

Isoleren en ventileren gaan altijd hand-in-hand. Deze sessie legt het verband tussen een goede en luchtdicht afgewerkte isolatie en een gecontroleerde ventilatie. De verschillende ventilatiesystemen (A, C en D) evalueren we op vlak van efficiëntie, gebouwintegratie en energiezuinigheid. Je leert hoe correct ventileren een goede luchtkwaliteit garandeert en tegelijk past binnen het plaatje van een energiezuinige en comfortabele woning. Tijdens het webinar krijg je de gelegenheid om van achter je computer vragen te stellen aan de docent, voorkennis is niet nodig. Deze gratis infosessie wordt georganiseerd dankzij steun van Fluvius en de provincie Limburg en in samenwerking met Dubolimburg en Dialoog.

Schrijf je in