Het Ei - Lelijk Eendje

Wat?

Een handmade update van het bekende sprookje van Andersen. Hilarisch snaterend en taterend toneel vol dolle livemuziek en zotte poppen.

Een lelijk eendje trekt op zijn alleentje de wereld in: de grote wijde dierentuin. Vol aardige of eigenaardige beesten en figuren, soms grappige, soms zure…. Met op het puntje van zijn snavel de vraag: wat voor eentje ben ik nu?

Bo Spaenc breekt met LELIJK EENDJE opnieuw potten en pannen met een eigentijdse/-zinnige/-wijze en swingende draai aan het bekende sprookje van H.C. Andersen. Een verrassende en tegelijk vertrouwde waggeling over identiteit en rariteit, over snel en traag en over zwanen en bananen.

Warre Borgmans is weer weergalloos als verteller en loodst het eendje door de dichtbegroeide muziekjungle van Bo Spaenc. De poppenpracht van Milly Jennes brengt de hele dierentuin tot leven, samen met het klank-, licht- en zwemvliezengeklepper van Dries Bellinkx.

Bo Spaenc maakt swingend muziektheater voor kids. Jarenlang was hij artistiek leider van Muziektheater de Kolonie (oa de ”Bizar”, Umm”, ”Manneke Tap”,”Slok”…). Hij maakte oa ook alle muziek en geluidjes voor Bumba en richtte the Chain Gang (voorloper Het Geluidshuis) op. HET EI is een pop-upverbond tussen vier artiesten met een groot en zot hart voor kleuters. LELIJK EENDJE is geknipt voor 3 tot 6 jaar én als festival- of familievoorstelling. Huub Colla verkoopt.

Wie?

  • 2de & 3de kleuterklas
  • Maximum 120 kleuters

Wanneer?

Donderdag 25 april 2024

  • van 10.30 tot 11.15 uur

    OF

  • van 13.30 tot 14.15 uur

Inschrijven?

Inschrijven doe je online via het online formulier.

Meer info?

Meer info over de voorstelling en het gezelschap vind je hier.