Hoeveel warmte verliezen de daken in Peer?

Gepubliceerd op: dinsdag 25 oktober 2022
Goed nieuws! Fluvius nam een warmtefoto van Peer. Dat gebeurde uiteraard niet zomaar. Zo kennen we de isolatiegraad van alle daken van Peer. Het dak is immers verantwoordelijk voor het meeste warmteverlies van je woning.

Hoe roder het dak kleurt, hoe meer warmte je dak verliest. Dat betekent hogere energiekosten en het is bovendien slecht voor het milieu. Benieuwd? Ontdek hoe jouw dak scoort via www.limburg.be/warmtefoto.

Wil je meer informatie over de warmtefoto en hoe jij de score van jouw dak kunt verbeteren? Maak een afspraak met het woon-energieloket. De loketmedewerker bekijkt dan samen met jou de score van je dak en helpt je verder met al je vragen over wonen en energie.

Een afspraak maken met je woon-energieloket

Wil je graag persoonlijke begeleiding en advies bij het bekijken van de warmtefoto? Of ben je op zoek naar concrete bedragen en mogelijkheden voor jouw renovatieproject?

In Stad Peer kun je hiervoor op vaste tijdstippen terecht in het woon-energieloket, namelijk iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 14 tot 16 uur.

Maak hier een afspraak.

Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis. Wil je premieadvies? Breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen van de werkzaamheden. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee.