Infomarkt over versterking hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck

Gepubliceerd op: dinsdag 26 november 2019
Op 17 december 2019 organiseert Elia een infomarkt over de toekomstige werken aan de hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck. Deze gaat door in 't Poorthuis tussen 18 en 20 uur.

Werken aan bestaande 380kV-hoogspanningslijn

Elia plant vanaf 2021 versterkingswerken aan de bestaande 380kV-hoogspanningslijn tussen hoogspanningsstations Massenhoven (Zandhoven) en Van Eyck (Kinrooi). Dit is nodig om de toename van elektriciteitsstromen beter te organiseren en meer elektriciteit uit te wisselen met Nederland. De hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck is 92 km lang en overspant 15 gemeenten in de provincie Antwerpen en Limburg.

Meer informatie op 17 december tijdens infomarkt

Tijdens de infomarkt geeft Elia graag meer uitleg over het doel, de timing, de werkzaamheden en de mogelijke hinder van het project. De projectverantwoordelijken zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Op de website www.elia.be/projecten vind je meer informatie over het project Massenhoven-Van Eyck en de organisatie van de infomarkten.

Je bent doorlopend welkom op de infomarkt op 17 december 2019 vanaf 18 uur tot 20 uur in ’t Poorthuis, Zuidervest 2 in Peer.