Jouw Peerse Bewegen op Verwijzing-coach

Gepubliceerd op: donderdag 6 januari 2022
Vanessa Vangeel is vanaf nu jouw Bewegen Op Verwijzing-coach in Peer. Dus zit jij te vaak stil? Wil je je fitter en beter voelen? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je bang dat je het alleen niet volhoudt? Dan helpt coach Vanessa je op weg!

Vanessa Vangeel (zie foto) is een duizendpoot met een achtergrond in de lichamelijke opvoeding, biochemie en pedagogie. Vanessa is erg creatief in het bedenken van kleine wijzigingen in je dagelijks leven om op een haalbare manier kleine stapjes naar een gezondere levensstijl te zetten. Via een beweegplan op maat van jouw omgeving, interesses en mogelijkheden, ga je aan de slag.

Samen met jou werkt zij een plan uit, aangepast aan jouw interesses, tijd, financiële situatie en je eventuele ziekte of beperking. Daarna gaan jullie samen aan de slag.

Voor de start heb je een verwijsbrief nodig. Deze kan je bij je huisarts, specialist, kinesitherapeut, diëtist, psycholoog, apotheker, zelfstandige verpleegkundige of maatschappelijk werker opvragen. Je hebt recht op in totaal twee jaar begeleiding van je Bewegen Op Verwijzing-coach, met een maximum van 7 uur per jaar. Dit hoef je niet volledig op te nemen. Een eerste gesprek met Vanessa kost je 20 euro (of 4 euro voor personen met een verhoogde tegemoetkoming). Opvolggesprekjes van een kwartier kosten je telkens 5 euro (of 1 euro voor personen met verhoogde tegemoetkoming).

Bewegen Op Verwijzing is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven, met de steun van de Vlaamse Overheid, Logo Limburg en Domus Medica, in samenwerking met Eerstelijnszone Noord-Limburg en Stad Peer.

Wil je Vanessa graag persoonlijk ontmoeten of meteen een afspraak maken? Dan kan je Vanessa bereiken op Tel. 0479 66 27 82 of via peer@bewegenopverwijzing.be.

Voor meer informatie: www.eerstelijnszone.be/bewegen-op-verwijzing-noord-limburg